Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har fått tillbaka min dröm. Det känns som att framtiden kanske är ljus trots allt.


Min dröm

Jag drömmer om att bo på en plats där mina stackars strandade innekatter kan få sträcka på benen, där de kan få klättra i träd och smyga på humlor precis så som katter ska leva.

Jag drömmer om en egen trädgård där Diana kan ligga och sova på gräsmatten och där jag har ha vackra pelargoner i lådor runt altanen.

Där jag kan odla lite grönsaker på sommaren och sätta upp fånig julbelysning i träden på vintern.

Jag drömmer om en reserverad plats bara för mig och mina kära. Om en pats skyddad från andra människor där jag helt kan slappna av.

En stor bonus vore att få dela den platsen med mannen jag älskar men den framtiden vet man aldrig något om och även om jag hoppas innerligt att han ska dela min framtid och min dröm så vet man aldrig och jag tänker genomföra min dröm även om jag måste göra det ensam.



Jag kan skotta snö och klippa gräs själv, så det så :-)




Fri vers av Suz
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz