Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

45. Vita Duva

Om jag inte kan sova i natt
Om jag får svårt att andas
Vaka med mig Herrre
så jag inte behöver vara rädd
Vita Duva
stanna här
slå en bro över mörka vatten
till läkedom och tröst
Kärleken skuggas av döden
Natten söker dag
Vita Duva
stanna här
tills tystnaden tar vid.




Fri vers av Maria T
Läst 542 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-15 19:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart vackert
så den vita duvan
anden
2008-05-24

  Della K
\"bro över mörka vatten\"

Stark, vacker, berörande...
2008-05-24

  Michaela Dutius
Mycket stark bön...stanna här med mig helige Ande..om allt blir för svårt
2008-05-17

  Bibbi VIP
Instämmer till 100% i denna bön innan läggdags ikväll.
Tack för underbara, överjordiska och himmelska ord...som ger balsam till ande, själ och kropp att somna in till!
2008-05-16

  Ann-christin
Vacker bra skrivet min vän
du blir bättre för varje dag
på att skriva kanon
2008-05-15

  Sladjana Zubcevic
Denna dikten berör mig starkt.
Djup och vacker...
Varmt tack!
UNDERBART
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T