Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min morfar dog inatt...


R.I.P Morfar

 

I solskenet utanför fick jag hjärtinfarkt

 

Medan du satt i en stol och långsamt dog

Så sov jag gott och drömde att det bara var ett practical joke

Infiltrerad av The Beatles, ska vi plocka körsbär?

Medan jag tittade på Simpsons

Ändrades gräset till is och ännu ett hjärta slutade slå

Till minne av Neil Young

 

George Harrison talade till mig i hans dröm

Medan mormor höll om mig och kallade mig kompis

Världen runt mig rasade ihop med tårarna som flöt

Och fast ingen märkte någonting

Bröt du systematiskt sönder mig i början av mattelektionen

Och änglarna tvingade mig att titta mot himlen




Övriga genrer av Amy
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-15 20:40



Bookmark and Share


  tatjana
Åh sötis,
en underbart vacker dikt
till din morfar
Jag blir alldeles tårögd...

Älskar dig
2008-05-15

  sara-alice
vad vackert du har skrivit detta till din morfar
och du...

kram
2008-05-15

  1up
Mina kondoleanser. Det låter som att han var en mycket fin person.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy