Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

regndroppar

knastrar på rutan

i tystnadens rum

regndroppar

andas

där längtan

 landar ödmjukt

i mitt hjärta

~




Fri vers av Lindizz
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-15 23:42



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Visst är det mysigt med detta regnknastrande...
2008-05-16

  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivna ord...
2008-05-16

  Lejonhjärtas poesi
Vacker droppform liksom till dess innehåll, härligt!
2008-05-16

  devilsangel
Jag tycker denna skulle heta regndroppar för det är bilden jag får när jag läser dessa fina rader...vackert vännen!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz