Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dansade naken

hon dansade naken under månens lykta
själens ögon lyste likt en eldsflamma

hon dansade naken under månens lykta
orädd och stark som en fura
vacker och skör som en otaggad ros

 hon dansade naken under
vilda andetag
med mossan under fötter
som smeker jorden

hon dansar stark i natt
under månens lykta
under stjärnornas vakande ögon

för dig

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~