Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet av telefonen

Ljudet av telefonen ringer i tystnaden
Det ekar i mina öron
Inte ett ljud utom telefonen
Jag vet vem det är som ringer
Vill inte svara
Hör din röst eka mellan signalerna




Fri vers av Isil
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-05-16 20:58



Bookmark and Share


  camillala
mm, me like
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Isil