Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och Då

Det är inte meningen
Att det ska vara du och jag

Du är någon annan
Än den du var

Trots att jag minns dig
Hör din röst inom mig

Drömmer om dig
I en verklighet

Inte i nu
Utan i då




Fri vers av Isil
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-05-16 20:59



Bookmark and Share


    Atoush
så himla bra! menar\'t verkligen
2008-06-15

  friheten
Sorlig
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Isil