Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnenas ruin

En ruin av minnen
Mitt i den mörka natten

Gå inte in
Den kommer att rasa

Du begravs under minnen
Tyngda av sorg

Gräv dig ut
Förstör dina händer

Försök att inte gå in
Du riskerar ditt liv




Fri vers av Isil
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-16 21:41



Bookmark and Share


  Fredrik Klang
Den här va bra
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Isil