Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart eller vitt

Svart eller vitt,
vad är livet?

Jag har i aldrig riktigt trott att jag levt efter det,
men nu förstår jag.

Det finns inget vitt, det finns inget svart,
det finns bara grått.

När man lär sig leva med det
ser man att livet är vitt.





Fri vers av Helga Elin
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-16 22:51



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Väldigt fint formulerat!!!
2008-05-16

    Birgitta Wallgren
Ja, håller med. Livet är en skala av gråa toner, men man kanske själv kan bestämma ljuset på det gråa...
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin