Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Hur skall jag veta vem jag är
när bilden av mig själv
förändras hela tiden

Den jag var
är jag tydligen inte idag
Min själ har växtvärk
Jag har ju sagt att jag inte vill
växa och bli större

Det är omöjligt att säga vem jag är
vet bara att jag är och lever
Det får duga för tillfället

När min värld rasar samman
och din hand inte längre
sträcks mot mig

Det får duga för tillfället
jag lever i alla fall




Fri vers av Bevingad
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-05-16 23:27



Bookmark and Share


  camillala
oj, helt jävla klockren
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad