Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling du är schizofren

Älskling... är du där?

Jag vill veta om du älskar
på samma sätt med henne
som med mig
Jag undrar om du kysser
varje milimeter av hennes hals
och viskar att hon gör dig galen

Jag vill veta om du skrattar
lika befriande och underbart
Jag undrar om du är med henne
av samma känslor
som du är med mig

Insikt... eller paranoia?

Kanske har du ljugit för mig
när du av njutning
väser att jag är underbar

Och det är möjligt
att jag varit dum nog
att lita på dig
Risken finns att du
inte är bättre än resten
av dem som utnyttjar

Men älskling... Du är schizofren.
Och med dig är det svårt att veta




Fri vers av Bevingad
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-17 10:18



Bookmark and Share


  inutimonster
men vad är det här, en TILL dikt jag känner igen mig i! den här var också bra, jag gillade första stycket mest och det målar upp tydliga bilder för mig, minnesbilder om inte annat. och sen tyckte jag det här stycket sa extremt mycket;

\"Risken finns att du
inte är bättre än resten
av dem som utnyttjar\"

ja, du är duktig.
2008-06-02

  VampyrÄngel
Konsigt.. men väldigt bra skrivet. Jag vet inte riktigt VAD det är som får mig att älska den här, men det gör jag i alla fall!
^^
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad