Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del av en dikt jag skrev 2006 appropå illusioner.


Parentesen har varit min räddning


Och det är i parenteser
som allt ryms som vi aldrig uttalar
Det är i parentesen
vi vågar vara oss själva




Fri vers av Bevingad
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 10:59



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Intressant... Låter som de ögonblick då vi bara är... Tar denna med mig in i natten.
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad