Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen art



Hörde att du skulle få smått….

Antar att de blir en äsping

De med…

Med den påbrån…




Fri vers av LassO
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-18 02:53



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tack för dagens första skratt LassO.
2008-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Ursprunget bestämmer arten.
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO