Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

Det sägs att stjärnor faller
men egentligen är det bara glöden
som försvinner

Du tror jag jag faller djupare och djupare
för varje dag
men egentligen är det bara glöden
som försvinner mer och mer för
varje andetag




Fri vers av greeneyes
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-17 15:45



Bookmark and Share


  mollypop
fysatan vad bra
så..
sant,
så smart
så.. vackert
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes