Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvivlarna är många


De tror att du misslyckas)men det gör du inte)

De tror att du misslyckas

de säger sig veta att du inte är värd respekt

därför lyckas du

för att tvivlarna har så fel




Fri vers av Skrivarn
Läst 179 gånger
Publicerad 2008-05-17 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn