Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


bestämmer



bestämmer sig för
att utmana rädslors ok

en resa bortom




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-17 18:11



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
en viktig liten text som ju inte endast beskriver ett \"jags\" diskussion med sig själv, utan också en peppslinga för oss andra räddhågsna

tack Fredrik
2008-05-20

  aol
suveränt gillas bravo
2008-05-17

  Gunwale VIP
Inspirerande! \"Bestäm\" är kodordet...
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP