Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I morgon är det torgdag, då ska jag handla!


Livets marknad


Kan jag be att få
ett kilo skratt,
två kilo lycka,
tre kilo sorglöshet,
femton leenden,
trettiofem kramar,
och en het kyss!




Fri vers av Nic
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-06-26 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, visst räcker det med en riktigt minnesvärd kyss för att man ska kunna vara nöjd! =) Kort och koncist, lite härlig beskrivning av det man känner tex vid de där små tillfällena av absolut lycka..=)
2005-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic