Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Tömd\"



Ett skal
Det är allt.
Ett skal som med spade och hacka
gräver
på den plats där hjärtat en gång slog.




Fri vers av Askes
Läst 578 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-17 21:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Uttrycksfullt, om jag blott varit lagt åt att ha idoler skulle du förmodligen vara en av dessa minst två-tretusen...
2011-12-05

  tatjana
Snyggt!
Riktigt snyggt,
men lite skrämmande...
2008-05-27

  camillala
gripande,
känner smärtan!
2008-05-17

  Lyckohäxan Enediel
Men AAAAAJ! det här gör riktigt ont att läsa...och det är bra...
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Askes