Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pangea



Går i gamla spår nu
samlar ihop de rosetter
jag snitslade min flyktväg med

Inombords
har regnet slutat falla
solen värmer
och flyttfåglarna sjunger
om att kontinenterna äntligen bytt riktning
att de sakta men säkert drar sig tillbaka mot ursprunget igen




Fri vers av Askes
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 22:44



Bookmark and Share


    Nattviol
det känns.. positivt
som en trasig cirkel som
återigen slutit sig.
2009-04-13

  Lena Krantz VIP
Jag gillade verkligen din dikt

som ett sargat Pangea (hjärta) som läks hop igen...
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Askes