Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år



Och när krutröken hade lagt sig
när doften försvunnit och allting åter var tyst
det var då man förstod
att ännu ett skitår hade passerat
och att ännu ett ställt sig på led.




Fri vers av Askes
Läst 535 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-01 00:25



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Aj lajk it alot!
2009-02-12

  halmstrå
Även den godaste mat slutar som skit
den var god ändå medan man åt den.
Antagligen har du förväxlat det man äter med det man inte äter. Ett tips är att undvika sånt som är brunt.
2009-01-01

  tatjana
Nej detta ska bli ett bra år, det har jag bestämt mig för. Nu jävlar ska det bli bra!
2009-01-01

  Miss Mod
Är Du helt bombis?
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Askes