Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halloween denna amerikanska skithögtid.



Kom ett gäng utklädda ungar hit för ett par timmar sen och krävde godis eller pengar, annars skulle de spraya ner min dörr med sån där grädde på sprayflaska... De tiggde verkligen... Jag hade ju varken det ena eller det andra så klart och försökte förklara det på ett vänligt sätt, eftersom jag är så pedagogisk och snäll, men de ville inte fatta. Till slut blev jag lite irriterad och sa att de själva fick städa upp om de gjorde något, stängde dörren och stod och spejade genom titthålet. Jag kunde se hur de traskade iväg till nästa offer utan att tömma sin flaska på min dörr vilket var väldigt tur för dom. Jag vet inte vad det är, men tiggande skitungar är inte riktigt min kopp av te och hade de sprutat grädde på min dörr hade jag nog sprungit ut och tryckt upp den där tuben i näsorna på de små liven så hade de fått sett hur kul det är med Halloween.

Läser ni det här, kom på egen risk nästa år!




Fri vers av Askes
Läst 608 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-01 21:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker det här var en litet läskig text, ehuru jag har ett vekt hjärta, tycker nog att textjaget kunde ha bjudit dem på litet kokt spaghetti med vitpeppar, det var en favvorätt för på nätterna sent uppesittande proggare för sådär en fyrtio-femtio år sedan har jag läst någonstans i en bok. Om du ogillar att hundar kommer och nosar på dig så ta bara fram 'karet' med vitpeppar och 'peppra' med, då får de spader. Halloween kommer ursprungligen från ett av englands småriken på de där 'Brittiska öarna' som det jämt talas om i väderleksrapporten, fast från början då mera för att helga de döda, tror jag. Om någon kommer och tigger godis kan ju DU hota med 'bus'. Å andra sidan är ju ungar rätt oförargliga, mänsklighetens 'framtid' och annat 'tjafs' i den stilen. Textjaget har aldrig varit barn, men poeten är ju ett...
2011-12-05

    Maria Malm
Man kan bli utsatt TROTS att man bjuder på godis..fick ägg kastade på fönstren..hur kul är det på en skala att tvätta fönster..
2008-11-02

  halmstrå
Kan man få spruta lite lustgas genom nyckelhålet tro?
2008-11-01

    Nattviol
*fnissar åt Magnus Ericson.. eller är det Homer??
DAAAHH!*
2008-11-01

    Nattviol
hahah!
I get your point...!
kanske dags för retaliation time!!

(mig veterligt - och jag är läskunnig -
står det att du hotar med att spruta grädde
i kidsens näsor... inget om att slå!)
2008-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR halloween.
Jag misshandlar den som sprutar något på min dörr.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Askes