Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallnatt



Varför kan man inte bara kalla det för vinkväll, så jäkla många är det ju inte som har kristallglas och dessutom låter det bögigt. Däckar man inte före klockan 2 har man inte haft kul så det där med "natt" passar ju inte heller, en tradition ska ju trots allt kännas munter.

Nä, döp om traditionen till vinkväll, det passar verkligheten bättre.




Fri vers av Askes
Läst 530 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-10 02:40



Bookmark and Share


  halmstrå
tror det här måste vara en väldigt ironisk text.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Askes