Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Barnet\"



Under stenar och smuts
där floden stannat av
Under berg av allt jag samlat
och bortom de minnen jag har kvar
någonstans där
hoppas jag finna
det jag söker
det jag hade lovat mig själv
att aldrig
aldrig någonsin glömma
och ensamt lämna kvar




Fri vers av Askes
Läst 565 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-17 21:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
inget flum här inte, tydligt språk
skön känsla, god förmedlan
2011-12-05

  Bevingad
Jag vet inte, men den här texten tilltalar mig. Vemod och vacker på samma gång som en dödsannons, men ändå talar den itne om ett slut utan mer som en vägledning framåt. Skönt \"flow\" i den.
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Askes