Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom brända broar



Nu har jag bränt alla broarna tillbaka
kan aldrig återvända igen
Lever i en dröm ifrån vilken jag vill vakna
önskar att jag kunde vägen hem

Jag befinner mig i en annan värld
men snälla ta min hand och dra mig härifrån
jag vill inte vara här

Bröt mina ben och springer inte längre mot målen
men skorna blir ändå fulla med sand
jag var nog sjärnfallet ingen såg på grund av molnen
den förkolnade tändstickan i en brand

Jag befinner mig i en annan värld
men snälla ta min hand och dra mig härifrån
jag vill inte vara här




Fri vers av Askes
Läst 586 gånger
Publicerad 2008-05-17 22:20



Bookmark and Share


  camillala
känner igen mig!!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Askes