Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Humorlåt jag skrev för ett par år sedan. Nödrim ala onkel kånkel...


\"...det blev som ni sa\"



Det är kallt som fan och jag fryser
och ljuset har brunnit ut
det är ensamt här och jag ryser
här har jag aldrig vart förut

Skulle skrika i förtvivlan
om bara jag fick upp min mun
men jag är nerbäddad, för att i sista vilan
för att sakta ruttna bort och bli tunn

Ja det blev som ni sa till slut
här ligger man minut efter minut
Ja, det blev som ni sa ändå
Här ligger man ensam, ful och grå

Det snurrar i skallen, jag tänker på nu och då
På att det är skönt att ta det lugnt och att livet var meningslöst ändå.

Det är kallt som fan och jag fryser
och ljuset har brunnit ut
här ligger man livlös nu, men vem bryr sig
det är ju bara skönt att allt är slut

Ja det blev som ni sa till slut
här ligger man minut efter minut
Ja, det blev som ni sa ändå
Här ligger man ensam, ful och grå
Här ligger man ensam, ful och grå
Här ligger man ensam, ful och grå
Jag har alltid varit ensam, ful och grå
så vem bryr sig, tack för mig och hej då.




Fri vers av Askes
Läst 528 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 22:32



Bookmark and Share


  Cris
dödsskönt. Nödrimmen funkar bra. :-)
Bra skrivet!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Askes