Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Kärlek\"



Den griper tag i mig
tvingar mig att öppna mina ögon och se
genom att våldföra sig inne i mitt huvud
och förändra mina känslor mot min vilja
Låter hjärtat krossa min bröstkorg inifrån
och mina ögon tappa fokus.
Och du är med mig, men du bara ler

Den griper tag i mig, sliter i mig
länge
Så länge att jag vänjer mig.
Så länge att du slutar le.
Och greppet avtar långsamt
lämnar blödande sår
som tömmer mig
på ALLT
...allt som någonsin betytt någonting.




Fri vers av Askes
Läst 612 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-18 00:18



Bookmark and Share


    deb8
Låter som en ofrivillig förälskelse....det är bara att rida på vågen.
Kraftfull text om stora känslor.
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Askes