Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden..

..läker alla sår,
spelar ingen roll hur du mår,
medans jag mina händer tvår,
häller jag salt i dina otaliga sår...




Fri vers av Baldy
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-06-26 23:40



Bookmark and Share


    Mejja
Hmmm... gillar den på nåt konstigt vis!!! Måste läsa igen och fundera lite mer på dessa dina ord.
2005-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy