Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

46. Heliga Treenighet

Låt mig en skymt i tron få se
av Ditt outgrundliga väsen
Gud Fader
Livets källa av evighet
Du håller allt i Din hand
Jeses Kristus
genom Dig har vi liv
liv i överflöd
Helige Ande
Du skapar tro i våra hjärtan
och leder oss till målet
Heliga Treenighet
Du kommer till oss
i hela Din fullhet
med hela Ditt väsens rikedom
Skapare, Frälsare, Hjälpare
Lovat vare Ditt heliga namn
Fader, Son och Ande.




Fri vers av Maria T
Läst 494 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-18 11:08



Bookmark and Share


  KristinaE
.. mellan bön och psalm - vår treenighet är kärlekens eviga budskap.
2008-05-22

  Kalle.O
Treenighet är verklighet!!
Fint skrivet...
2008-05-21

  Michaela Dutius
Mycket vacker text- fylld av den mystik som ligger i treenigheten
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T