Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig inget val

Låt mig vara lycklig och låt mig gå.

Ge upp tanken om mig, det kommer inte att ske.

Sluta älta det, sluta försöka motbevisa det jag säger..

Inse att jag är lycklig. Han gör mig lycklig, jag är kär i honom...

Unna mig den känslan, unna mig att vara lycklig och var min vän.

Snälla, bästa vän.. Kom över mig, glöm mig.

Jag vill be dig om att försöka sluta tänka så men framför allt, sluta försök övertala mig..

Jag är lycklig.
Varför kan inte du glädjas med mig?

Förlåt, men om du inte slutar så ger du mig inget annat val än att sluta vara din bästa vän för det du ger mig just nu är inte vänskap..

Jag är ledsen men jag har valt och jag valde honom.




Fri vers av Suz
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-18 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz