Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött



Du står nu på randen till din avgrund
och det enda som du vill
är att hoppa ner
Det känns som du har sprunget hela livet
utan något mål
och du orkar inte mer


Du är precis som jag




Fri vers av Askes
Läst 689 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-18 19:37



Bookmark and Share


    NoShiningHalo
beskriver så jävla bra utan att ändå förklara allt
skriv mera mera mera mera!!!
2008-07-16

  Troll ॐ
träffar rätt i hjärtat.
så sorglig,
men underbar skrivelse.

känner endå lättnad
i texten.

måväl / Baмвi.
2008-05-25

  tatjana
Oj, mörk
men bra!
Ja, så kan jag känna ibland...
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Askes