Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

moln

Sanning slår emot mig
det som hörs
eller inte borde
och mina handflator vill returnera
i hastighet
det som kanske bara jag inte vill höra
eller tror höra
eller tror se

Mina händer är gamla
men vackra ändå
trots ålder
Att slå är fel
de vägrar
eller kanske är det sinnet

En mjuk hand mot kinden

det enda rätta




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-18 19:41



Bookmark and Share


  Havsbris
Du sviker inte våra
genemsamt känsla
vännen, jag ser mig
alltid speglad i dina
bilder, dina ord, dina
känslor... hur konstigt
kan det vara?! ;o)

Händer är allt för mig,
kontakten med huden,
bara den öm vidrör,
gör min kropp rysa...

älskar konnotation med titeln,
och texten,,,
2008-05-31

  thyra
\"En mjuk hand mot kinden det enda rätta\". Visst är det så :)
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen