Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck



Fallet ska komma
och belysa
samtidigt krossa
alla ord som aldrig
aldrig någonsin färdats ur min mun
Och lämna ett avtryck
som för alltid ska visa
hur långt bort från ljuset
mina tankar hade flytt




Fri vers av Askes
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-18 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askes