Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergen



Ensam står han på berget

Och ser alla bergstoppar

Längre bort än nånsin

Ändå nära, tysta, stora


Men de tysta bergen säger inget

De lovar inget

De bara finns

Men de bedrar honom inte heller

Inte heller ljuger de

Som så många andra… gör… och gjort




Fri vers av LassO
Läst 353 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-05-19 01:50



Bookmark and Share


  NågonAnnans
\"De bara finns\" Som en del av alltet. De står stadiga och går alltid att lita på, eller?? *applåd*
2008-05-20

  Leva Livet
Bergsäkert :)
Men skämt åsido, stiligt.
2008-05-20

  -Ulla Tilemo- VIP
Du skulle se mina blå bohusberg, och den röda graniten...... de håller sina löften. Och när alla andra sviker står de kvar. Jag läser din text som en hyllning till naturen!
2008-05-19

    *Zenobia*
Muhammed och berget? :)
2008-05-19

  RogerIvan
Perspektiv, Önskedrömmar, Insikter.
Allt förändras, inget består.
2008-05-19

  häxanmara
De bästa jag har läst..
Sanningens ord har du hittat..

Berget som då
där hittar man
vad man än får..
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO