Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxan


Jag köpte häxan

På burk

Trodde den skulle hjälpa till
Att göra rent

Med sin kvast…

Men va tusan de va nån äcklig sörja
Som man skulle gnugga med
Inte ens nån ande dök upp
När jag gnuggade

Snacka om blåsning
Vem vill bli blåst
Då man vill bli sugen
Eller få det rent och snyggt
Istället för illaluktande kladd




Fri vers av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-28 10:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Tyvärr så kladdar häxan
inget upplyftande när
man rent vill göra
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO