Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs med mycket känslor, men efter en sömnlös natt, och när jag precis tagit sömntablett.. Blev lite virrig i skallen, känner mig nästan "berusad".. Så jag får kika på detta när jag vaknat igen.. Spontant iallafall.


Du är aldrig ensam

 

 

 

du säger att dina ord är dina
att din smärta är din
och inte min
du säger att det är ditt liv
 
men förstår du inte
hur mycket du betyder för mig
hur mycket jag tycker om dig
att jag bryr mig om dig
att du är en del av mitt liv

din smärta
är min smärta
och jag önskar att jag kunde bära den helt åt dig
men om det inte går
så vill jag iallafall hjälpa dig att bära den


jag läser dina ord
och känner hur knivar
skaver mot mitt hjärta

och jag undrar
vad det är för tankar
som paralyserar dig
och får dina ögon att tåras

vad är det som orsakar
ditt underbara hjärta
all denna smärta som fyller din kropp

jag känner mig så otillräcklig
hemsk och dålig
som inte vet vad som plågar dig
 
men du kan säga vad som helst
för ensam är du aldrig
för om du vill
så finns jag här för dig

och jag skulle göra vad som helst
för att hjälpa dig ut ur mörkret
där jag själv bott så länge

 jag hatar när du mår dåligt
de värker i mitt hjärta
och jag hatar att jag inte kan säga
det jag vill berätta för dig

men du är aldrig ensam

jag lovar dig det

du har mig

bara du vill

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 675 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-19 06:11



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Hej Niklas. it\'s brave to reveal so much and express it so
well...Lou Marshall Gould
2008-05-30

    Pivvi
de känslor du har känt är ypperligt bra förmedlade här och påverkar verkligen en läsare. Håller med föregående \"kommentator\" om att du verkligen lyckas skriva med värme och mjukhet om hårda, svåra saker
2008-05-27

    @->---
du skriver så vackra ord om så hårda saker... och jag fångas... det är jättefint! att ta emot vänlighet kan vara så mycket svårare än att ge.
2008-05-19

  VampyrÄngel
Applåder! ^^
2008-05-19

  Michaela Dutius
\"Nobody is an island\"
Vi angår alltid andra- främst dem som håller oss kära.
Mycket vacker text om detta faktum
2008-05-19

    eva m h
Mycket vacker!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP