Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Rakt fram, rätt ner\"


Om det bara hade funnits ett hopp
ett enda litet ett
som kunde lyfta min kropp ifrån djupet
så hade jag flugit,
tagit mig långt ifrån det här stupet

Om det bara hade funnits ett mål
ett enda litet ett
som kunde ropa - Du har fortfarande tid
då hade jag sprungit
med gipsade ben, sprungit för mitt liv

Om det bara hade funnits någon
någon, vem som helst
som kunde älska mina sår
så hade jag vänt mig,
aldrig mer fortsatt åt det hållet som jag går

Men om det hade funnits någonting
någonting över huvud taget
som kunde hålla mig kvar
så hade jag aldrig börjat vandra
på den stigen som jag har




Fri vers av Askes
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 14:04



Bookmark and Share


  tatjana
den var jättefin!
Sorglig, kan känna igen mig lite...
Snyggt rimmat
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Askes