Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina andetag


du finns i mina hjärtslag
i mina andetag


älskade...


luften jag andas bär doften av dig
du berör mig
i mina drömmar finns du
långt borta men ändå nära


älskade...


ljuva drömmar
vi delar tillsammans




Fri vers av sunnanvind
Läst 416 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-05-21 15:21



Bookmark and Share


  Thommy
Mycket vackert skrivet, tycke om den.
2008-05-24

    JJ VIP
Att få dela sina drömmar med någon är en ytterst fin gåva! Må dina/era drömmar bli verklighet! Vacker dikt! Mvh. JJ.
2008-05-22

  prinscess VIP
mycket vackra ord du ger
2008-05-21

  Lena K Nilsson VIP
Så fina ord...
2008-05-21

  Kristina Wallbing
Vackert om kärleksfulla andetag!
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Finstämt och längtande.
2008-05-21

    Maria Malm
Vackra ord att vila sina ögon på..
2008-05-21

    Lindizz
väldigt vackert...
2008-05-21

  devilsangel
Så vackert....
2008-05-21

  Freeman
--<-<<@ så underbara dikter du hela tiden ger oss......ljuvlig läsning!
2008-05-21

  anits VIP
Vackert underbart härligt
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind