Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedsbrev 18 maj



Hej gumman!
När du läser det här finns jag inte längre.
Då har jag lämnat den här hemska världen bakom mig.

I 5 år har jag dag ut och dag in plågats av att höra dina skivor med Carola.
5 långa, långa år... Vet du hur många nätter jag har vaknat, kallsvettig, med gråten i halsen med orden \"fångad av en stormvind\" cirkulerande i huvet - FLERA STYCKEN!
Och jag har bett dig tusen gånger att sänka volymen, men det hjälper ju inte, hennes pipiga jävla röst tränger genom allt ändå. Dessutom har jag fått tinnitus. Vet du hur det låter? Ungefär lika illa som Carolas julsånger! Men nu får det vara nog. Jag orkar inte längre. Jag har övervägt det här länge och kommit fram till att det inte finns någon annan utväg. Den där häxan har grävt för djupa hål i mig, jag kan aldrig bli normal igen.

Varför? Varför förstod du aldrig?




Fri vers av Askes
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askes