Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara att sitta vid din sida är ett äventyr i sig

Bara att sitta vid din sida
är ett äventyr i sig
att sitta där och vänta
på att din arm kommer nudda mig

som om du var av eld
får du mitt inre att brinna
och det tar sin lilla ljuva tid
innan glöden hinner försvinna

Bara att sitta vid din sida
är ett äventyr i sig
att aldrig veta vart man hamnar
när ögonen vilar på dig




Fri vers av Fenomena
Läst 606 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-19 23:20



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Helt underbar...
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena