Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedsbrev 20 maj



Hej gumman!
När du läser det här finns jag inte längre.
Då har jag lämnat den här hemska världen bakom mig.

Jag har alltid älskat dig men varför var du tvungen att ALLTID låta mig städa här hemma? Förstår du hur jobbigt det är att dag ut och dag in plocka, plocka, plocka?
Du kunde väl i alla fall ha kunnat gått ut med soporna någon gång! Eller tagit disken, eller plockat ut resterna ur kylen...
Men nej...

Du får hitta en annan som kan göra det åt dig, för jag orkar inte längre.
Jag ger upp nu, det här livet var inte som jag tänkt mig det.
Hoppas du får ett bra liv under berg av avfall!

PS. Jag har satt tvätt-tid på Torsdag.




Fri vers av Askes
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-20 12:08



Bookmark and Share


  isidore
Haha! underbart
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Askes