Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger värme till min själ...




solens strålar har just brutit igenom
vinden börjat nynna glädjens sång

i skuggan av det gamla spricker ljuset fram
en bris sveper lekfullt genom mitt hår




din kärlek formar min dag älskling...




mitt vilsna hjärta känner styrkan återkomma
löftet till mig själv är att aldrig mera gömma

mina andetag vilar mot min insida lugnt nu
glädjen är här för att stanna kvar




du ger värme till min själ...




värmen känns som ett helande mirakel
mina tankar formar livet som syns framför

väver in livets små underverk i min värld
här går jag mitt i livets dramatik och lever




kärleken du ger skänker mig tro




Fri vers av sunnanvind
Läst 638 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-20 13:10



Bookmark and Share


  devilsangel
Jag vet ingen som skriver så vackert om kärlek som du...så äkta förmedlar du varje känsla så det värmer och sprider glädje till vem som helst...Kan bara gratulera till den lycka som diktjaget känner...
2008-05-21

    Bodil Sandberg
Vilken jättevacker hyllning till livet och kärleken..underbaraste fina rader!!!!
2008-05-21

    JJ VIP
Stanna mitt i livets dramatik! Din dramatenskådis har en motspelerska av rang! Eller medspelare kanske man ska säga... Anar ett litet drama! Detta är naturligtvis min fria tolkning! Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-05-20

  Freeman
Så fantastiskt vackert och hjärtevärmande för vem som helst att läsa, du är fenomenal!!! --<-<<@ Applåder om och om igen vännen
2008-05-20

  anits VIP
Kärleken är så vacker
med dina ord
2008-05-20

    Maria Malm
Kärleken som gör att man ser de små miraklen i världen,ja, sånt ger verkligen värme till själen..
2008-05-20

  Larz Gustafsson VIP
i skuggan av det gamla spricker ljuset fram
en bris sveper lekfullt genom mitt hår

Väldigt starka, vackra rader.

Leve det helande miraklet och framför allt Han som är upphovet!
2008-05-20

    Lindizz
vackra rader varm applåd.
2008-05-20

  Markattan
Vacker och tillitsfull kärlekspoesi.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind