Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urverket, min arbetskamrat



Ett urverk
Ett urverk vars visare
dundrar fram
slår undan mina ben
och gör allt i sin makt
gör allt den kan
för att jag aldrig ska kunna hinna
hela vägen fram




Fri vers av Askes
Läst 605 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-20 16:59



Bookmark and Share


  tatjana
wow, den var jättebra!
smart text...
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Askes