Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelens Ängel

Tårar faller från

himmelens ängel

mellan

hav o land

målar dess sorg

på sköra vingar.

Tårar från

himmelens ängel

gråter i sorg

tills vingar brister

och hon faller

med dess stjärnor.




Fri vers av Lindizz
Läst 263 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-20 20:40



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så många gånger mitt öga följt stjärnevärlden i hopp om att se nån falla...
Men mitt fokus är i alla fall på de som strålar klart...
Vackert/B
2008-05-28

  devilsangel
vackert och sorgligt...
2008-05-22

  Havsbris
Dina alster är så fulla
av liv och fyllda med
skönhet även i det tragiskt
...älskar dem!

Naturen kraft mot
människans oskyldighet...
finns inte starkare
finns inte vackrast!!

vill tolka så, första
och sista tår
har samma makt,
att falla kan inte eller
måste inte vara negativt,
kan falla i din famn...

utan like ;o)
2008-05-21

    Maria Malm
Sorgligt..ger tankar om himmelens ängel varför den gråter, om det är människorna eller att jorden förstörs..
2008-05-21

  J A Nicander
Absolut vackert beskrivet med en sorgsenhet i all kärleksförklaring där ängeln symboliserar detta ljuvligt!
2008-05-20

    sunnanvind
Åh, detta var vackert! Stum*...
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz