Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är ansvarig för Dina känslor


\"Du gör att jag känner så\"




Du tycker att Dina känslor
är Mitt fel

Men Dina tankar är Dina

Och Dina känslor skapar
Du själv, Du kan välja
som Du vill

Det är inte jag som valt
åt Dig




Fri vers av boen
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 22:42



Bookmark and Share


  isidore
nästa gång jag kommer in här och har tid, skall läsa allt, jag bokmärke dig.
helt underbart, som de stora skalderna
2008-06-05

    Tteresia
Så sant som det är sagt.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen