Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-03-22 rubrik: Se min själ inte bara mina handlingar


Gömt under ytan

Lägra mig under nattens förskrämda skri
Älska med mig under månens mani

Överös mig med lovord och ömhetsbevis
Låt mig gråta av lycka i en trygghetsbris

Se förbi mig, där jag ligger, med era ansikten förgråtna
En trasig själ, på blöt asfalt, viskar: \"Ni är förlåtna...\"

Älska mig, hata mig, men låt mig få tro
Låt mig få hoppas att i varje människa en vacker själ kan bo




Fri vers av Bevingad
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 22:42



Bookmark and Share


  papessa
fantastiskt bra poetat
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad