Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No happy ending

Från början,sårad
när du kom, lycka
När du försvann, försvann allt
Jag blev, tom
tom,tom
gånger två
efter, saknad

Man kan sakna på olika sätt
& jag saknar er båda mycket
men på två olika sätt




Fri vers av greeneyes
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-05-20 22:51



Bookmark and Share


  mollypop
finfin
2008-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Man har olika emotionella relationer till olika personer.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes