Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egentligen ingenting

Jag såg dig
idag
det var länge sen sist
du har förändrats lite
men bara lite

jag saknar dig faktist
ganska mycket
men det vet inte du
för det har inte jag mod till att berätta
och jag förstod det faktist inte riktigt
förren idag

Jag ville säga något
men du hade inte velat säga något tillbaka va?




Fri vers av greeneyes
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes