Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens strålar

En varm dag i juni,
hand i hand vi gå.

Du ler,
solens strålar glittrar i dina ögon.

Jag tittar på dig i smyg,
jag ser dig och njuter.

Jag ler,
när du ler,
och solens strålar glittrar i havet.

Mitt hjärta slår små snabba slag,
när du försiktigt trycker dina läppar mot mina.

Jag ler,
när du ler,
och solens strålar glittrar i vår kärlek.




Fri vers av Sassa
Läst 543 gånger
Publicerad 2005-06-27 19:44



Bookmark and Share


  Amy (F)
Söt dikt :)
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa