Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En miljard kineser kan ha fel


- Resumé -

...och hela Kinas befolkning hade samlats,
för nu skulle det minsann tränas höjdhopp inför det stundande OS.




Fri vers av Askes
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Askes