Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt! Bara kallt!

Bland nära och kära kan det bli på detta vis.
Att kallpratet blir så kyligt att konversationer fryser till is.

Kanske var det jag. Ja, det var säkert så.
Att jag helt enkelt gick in med skorna på.





Fri vers av Arcadia1
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 01:11



Bookmark and Share


  Annette Andersson
En underbar text som förmedlar något mycket viktigt. Jag tycker mycket om denna text!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1